Mi a valódi kreativitás?

Édes Szív,

Köszöntelek! 
Újra itt a tavasz: rügyfakadás, megújulás, szépséges energiák.
Annyi friss energia áramlik most be hozzánk az Égiektől, hogy minden nap, amikor felébredek, új embernek érzem magam. Izgalmas időszak ez.
Ismerős érzés ez Számodra is?A kommunikációban való mélyülés mellett a kreativitás témája foglalkoztat most.
Mi a valódi kreativitás? 
Azt jelenti csupán, hogy írunk, festünk, művészi szépségeket alkotunk?

Egy gyengéd Hang azt suttogja a fülembe, hogy nyíljak meg új látásmódoknak, és engedjem, hogy összekötődjenek bennem olyan felismerések, melyek eddig külön kis dobozokban tárolódtak bennem. 
Mivel ezek a nézőpontok nem találták bennem eddig a közös nevezőt, ezért nem tudtak a test-elme hétköznapi szintjén megnyilvánulni, és új dimenziókat nyitni.

E Hang azt hangsúlyozza, hogy ne a formára, hanem a jelentőségteljes Lényegre fókuszáljak: a felébredés vágyára, amiből a kreativitásom által megteremtem, magamhoz hívom az e vágyat támogató embereket, eseményeket. 

Festhetnék-e ennél csodálatosabb képet, írhatnék-e ennél nagyszerűbb történetet? Hiszen Alexandraként az életem minden egyes pillanata egy festmény, az avatárommal zajló események pedig felérnek egy-egy könyvbe vagy filmbe illő történettel…

Amikor a kreativitásunk a megbocsátás mélyebb rétegeibe vezet, akkor valóban a legfőbb „jót, a szentet és a gyönyörűt” teremtjük az emberi megéléseink formájában… 
Attól válik mindez tökéletessé, hogy ez az egész oda vezet, ahova! 
Önmagunkba, Önmagunkhoz, Egymáshoz.

A kreativitásunk abban is megmutatkozik, hogyan mozdulunk egyik helyzetből a másikba, egyik struktúrából a másikba, egyik kapcsolódásból a másikba. Darabosan, kontrollal, erőlködve, vagy flow élménnyel, könnyedén, megengedéssel. A kreativitásunkra van szükség ahhoz, hogy felismerjük a mintáinkat, működési módjainkat, és gyengéden, türelemmel változtassunk azon, ami akadozik, ami nem teljesen szeretetteljes.

A kreativitás azt is jelenti számomra jelenleg, hogy ismerni az utat és járni rajta, két különböző képesség
Ahogy egyre inkább a lényünk Valósága horgonyzódik bennünk emberként, egyre gyakrabban vannak látomásaink az utunk következő lépéseiről. Akár évekkel előre is. 
Az Otthonból fakadó biztonságérzetet mégis csak az által élhetjük meg, ha a már ismerős lépések közben teljesen eggyé tudunk válni a Jelen Lélekzetével. Ilyenkor megszűnik az idő, és érezhetjük a Lélekesszenciánk finom rezgéseit. Csak ez hozhat kielégülést a Lelkünk számára a mindennapi megélésünkben. 
Tehát pillanatról pillanatra a nyugalmat és rácsodálkozást és megnyílást választani a kreativitásunk legtökéletesebb megnyilvánulása, amikor az időt teljességgel építő módon használjuk.

Ez egy kihívást jelentő paradoxon, mert az intuíciónk erősödésével a jövővel kapcsolatos vízióink élesednek, ami viszont könnyen elragadhatja a fókuszunkat a jelenről.
Napi gyakorlással felemelkedik a bennünk lakozó Mester, miközben e paradoxon kellős közepén is rálelünk az arany középútra.

És végül az örök kérdés:
Ki tudom-e várni türelemmel, odaadással, gyengédséggel, míg egy ötletvihar az elmében elcsitul, az ihlet valóban megérkezik a Szívbe, hogy ott beérjen és lehorgonyzódjon?
Mert amikor így éljük meg a kreativitásunkat, az az egész Teremtést megáldja.

Mindez egy a lényünk legmélyén megszületett döntéssel kezdődik.

Kapcsolódj velem ebben a misztikus, átalakító folyamatban, ami belülről kifelé megújulást hoz a lényedbe és az egész életedbe!
Bizonyára együtt rezonál Veled mindez, szóval, szeretett barát, tarts velem, és olvass tovább!

Szeretettel,
AlexandraVélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .