EMPÁTIA 2. rész – Empátia önmagunk felé

Az önismereti utunkon – Istennek hála – azt tapasztalhatjuk, hogy egyre gyengédebbé, türelmesebbé és megértőbbé válunk önmagunk felé.

Ebben sokat segít a saját egyéni dinamikáink ismerete és folyamatos megismerése. Látjuk, ahogy minták ismétlődnek, változnak. Amikor egy ismerős dinamika újra elindul bennünk, akkor már sokkal inkább tisztában vagyunk azzal, mire számíthatunk a folyamat alatt. Felismerjük, ha például egy transzformáció zajlik bennünk, és tudjuk, hogy ez időbe fog telni. A transzformációs folyamataink mindig a türelem gyakorlására tanítanak.

Vannak olyan napok, amikor megjelenik bennünk az ítélkezés, de már ezt is sikerül átkereteznünk, mert tudjuk, hogy az ítélkezés mögött a megértés hiánya bújik meg. Ezért ilyenkor az ítélkezés hamar átvált kíváncsiságba, és feltesszük magunknak azt a kérdést, miért érezzük és gondoljuk azt, amit, és hogyan lehetne mindezt a tágasság és felszabadulás irányába mozdítani – új nézőpontokkal és/vagy konkrét lépésekkel?

Az évek során nagyon fejletté és magas szintűvé válik az önmagunkban végzett belső munkánk. Ha valakivel kapcsolódunk, vagy közösségekbe megyünk, akkor azt is rendkívül tudatosan tesszük, mert például egy konkrét dologra szeretnénk fókuszálni, amit szeretnénk jobban megvizsgálni és körbejárni.

Természetesen az Élet tudja szállítani a meglepetéseket, de ideális esetben a nyugalmas életmódunk által olyan hétköznapokat teremtettünk önmagunk számára, amiben van időnk és terünk feldolgozni, ha felkavarodik a belső világunk.

Amiben valószínűleg mindannyian szeretnénk fejlődni, az az önmagunk feletti ítélkezés átalakítása megértéssé és türelemmé. A vízióink gyakran évekkel előbbre járnak a jelenlegi megvalósított valóságunknál, ezért csak úgy tudjuk élvezni az életet, ha elfogadás és türelem van bennünk a jelenlegi verziónk felé.

Ehhez hasonló témákról beszélgetünk majd, és engedjük meg a változást, fejlődést önmagunkban a 12 hetes IDŐTLEN időkig programom keretein belül. Hozd Magaddal minden színedet és a Belső Mesteredet! 🌈 Részleteket itt találsz.

Nektek mi a tapasztalatotok ebben a témában?

Szeretettel,
Alexandra Victoria



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .