Földi Mennyország

Jayem által Jézustól/Jeshuától csatornázva, először magyar fordításban


„Hadd fessek egy képet eléd!
Képzeld el, hogy egy zsidó férfi vagy, zsidó szülők fia, középosztályból – alsó középosztályból származó, ahogy te hívnád, és egy hatalmas felkelés kulturális időszakában élsz: hatalmas félelem és kétely és küzdelem és konfliktus korában! Képzeld el, hogy egy kör közepén állsz, amit úgy hiszem, köztérnek hívnak, egy ősi városban, aminek a neve Jeruzsálem! És látod a téged körbevevő őrültekházát, és hirtelen felismered, hogy mindez egyáltalán nem számít. Az egyetlen dolog, ami számít az, hogy én mit szeretnék? Választhattam volna azt is, hogy egy sikeres kereskedő vagy egy sikeres pénzváltó akarok lenni, mint mindenki más. De e helyett úgy döntöttem, hogy a saját ízlésemet követem, és felvetem ezt a lehetetlen gondolatot, ezt a valószínűtlen gondolatot, ezt az eretnek gondolatot: Milyen lenne a megtestesült Krisztusnak lenni ezen a helyen? Arra fordítottam a figyelmemet, hogy megkérdeztem magamtól, mit is szeretnék úgy igazán. És ez mindent megváltoztatott.
Hajlandó lennél-e hát elkezdeni fegyelmezetté tenni az elmét, hogy visszahozd a figyelmet e kérdések feltevésével:
Mit szeretnék igazán? Milyen lenne pontosan most olyan felháborítóvá válni, amikor is ennek az általam őrültnek hitt szituációnak a kellős közepén is azt választom, hogy a korlátlan és tökéletes béke jelenléte leszek?


A Földi Mennyország című fejezet témái:

– Valójában nem létezik magánszféra, a Teremtés egészével kapcsolatban vagy, folyamatosan.
– A Teremtésed pillanatában beléd helyezett potenciálokról.
– A transzcendenciába vezető ösvény nem az erőlködésen, hanem a rácsodálkozáson alapul.
– Milyen kérdésekkel kezdheted el behívni a tapasztalásodba a Mennyet a Földön? Mi a Szentlélek Misztériumának szerepe ebben a folyamatban? Mi a Te szereped e folyamatban?
– Miért nem tudod manifesztálni azt, amit akarsz?
– Hogyan tudod magadhoz ölelni a félelmet?

„A Földi Mennyország nincs tőled távolabb, mint azok a gondolatok, amiket hajlandó vagy gondolni. A Földi Mennyország nem valahol máshol van, mint ahol te vagy.”

4 kérdés-válasz:
– Mi történik akkor, amikor nem egyértelmű kérdéseket teszünk fel? Hogy tudjuk megkülönböztetni a Szeretet kérdéseit a félelem kérdéseitől?
– A tisztánlátás fejlesztéséről: Hogyan lehet megkülönböztetni a saját érzelmi testünket másokétól?
– Milyen Krisztusként élni a 3D-ben?
– A csoportokhoz tartozásról, a kiközösítettség érzésről, a Shanti Christo (A Mester Útját világszerte tanulmányozók csoportjának egyik elnevezése) tagságról, a látszólag exkluzívan elérhető dolgokról.


Ez a fejezet a Korai Évekből 2019 júniusában szólított meg, amikor még Az Átalakulás Útja fordítása is folyamatban volt. A fordítást ténylegesen 2019 szeptemberében kezdtem el „hátulról”, onnan, ahonnan jobban meg tudtam fogni a fejezetet: a kérdés-válasz résznél. Ez a rész viszonylag könnyedén lefordítódott, aztán elakadtam. Ilyenkor nem örömteli a fordítás, ezért inkább hátraléptem tőle, és más dolgokkal foglalkoztam. Több hónapos kihagyás után, amikor végre beérett a változás az életemben, és ismét elköltöztem Csornáról, a szülőktől – azaz tudtam „fordítani” a dolgok folyásán, a fordítói lendület is megjött, és 3 hét alatt A Tudás Útja 1. leckéjét és a Földi Mennyország terjedelmes fejezetét is le tudtam fordítani. Így ebben az egyetlen fejezetben 1 teljes évem van benne az ötlet beérkeztétől, a fordítás megvalósulásáig. 
Az érdekes ebben az, hogy hiába éreztem, hogy hív ez a fejezet, volt, hogy rá se bírtam nézni, hozzá se tudtam nyúlni. Így arra kérlek, hogy ha érzed, megmozdít e kifejezés és a fejezet témái, akkor hagyd, hogy beérjen! Akkor fogod tudni igazán könnyedén befogadni e fejezet energiáját. Ne erőltesd a dolgokat… se ezt, se mást, mert sokra nem mész vele – ezt biztosan Te is tapasztalatból tudod már! 

„… bármikor, amikor azon gondolkodsz, hogy érzel energiákat, de nem vagy biztos benne, hogy azok a te energiáid-e vagy másoké, fordítsd el az elme figyelmét erről a gondolatról – mert ez egy haszontalan kérdés! Hozd vissza a fókuszodat erre:
Kit érdekel, mit érzek most, vagy hogy mit gondolok arról, vajon mi történik. Mit szeretnék? Ó, azt szeretném, hogy a testem ellazuljon. Szeretetteljesen szeretnék a világra nézni, amit látok. Egy női formában lévő Krisztusi lényként szeretnék járni e bolygón. Boldog szeretnék lenni. Szóval, milyen érzés lenne ez ebben a pillanatban? Ah.
Kezdd el arra használni a teremtőerődet, amit egyébként is mindig használsz, hogy másképpen teremtesz – az által, hogy a figyelmedet elfordítod az oboajátékoson való aggódásról arra a ragyogó ékszerre, amit te létre hívhatsz, a saját dallamodat játszva! Erősítsd ezt! Válj e hangjeggyé!”

Ez a fejezet 20 A4-es oldal hosszú. Elérhető ebook formában (pdf, epub). 
Hanganyag (mp3) formájában elkészítem, amint valakiben megszületik a vágy a fejezet ily módon történő befogadására.

Ára ebook és hanganyag formában egyaránt 15 000 Ft.
Ha mindkét formában kéred: 22 500 Ft kedvezményesen.
Számlaigényedet jelezd, kérlek!

Ha megrendelnéd a fejezetet, vagy kérdésed van, emailben megtalálsz!

Szeretettel,
Alexandra



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .