Elvonulás

Egyéni egyeztetés alapján – szeretettel várlak Panyolára, személyes találkozásra, feltöltődésre.

Életünk szakaszai olyanok, mint az évszakok, mindennek megvan a maga ideje, és nem érdemes harcolni, ellenállni, hiszen csak elfáradunk benne.

Ha megtanuljuk felismerni, hogy mikor milyen folyamat zajlik bennünk, ha gyakoroljuk a Szívünk Hangjának követését, észrevesszük azokat a portálokat – átjárókat, tudatosságkapukat -, amelyek megnyílnak előttünk, amikor követjük a belső vezettetést.

Ezek a portálok rendkívül praktikusak, egyénre szabottak, de hétköznapinak vagy éppen őrültségnek tűnhetnek mások számára. A saját portálunk ereje azonban a tű foka számunkra, amit sokszor lehetetlen, felesleges megmagyarázni másoknak.

Onnan ismerhetjük fel őket, hogy gyakran válaszként érkeznek az imánkra, víziók formájában vagy más embereken keresztül.

A portálokon való áthaladás maga az útmutatás követése, ami tágulást, szívnyílást, rácsodálkozást hoz magával. Megújít, feltölt, továbblendít.

„Vágy! Amikor emberként jártam bolygódon, sok különböző véleménnyel szembesültem a teremtés természetéről, az emberiség természetéről, a tudatosság természetéről, bár akkoriban ez a szó még nem volt használatos – amit te tudatosságnak vagy önidentitásnak hívsz. Ahogy most te is sok gondolati iskolával találkozol, ez velem is így volt. És bár ez látszólag nagy zavarodottsághoz vezethet, mintha a svédasztalról kellene választania valakinek, ez valójában hasonló célt szolgál, mint a homok az osztriga belsejében, amiben a gyöngy keletkezik. Azt eredményezi, hogy csiszolódsz legbelül. Meg kell találnod a saját utadat a saját igazságodhoz. Mert mindegyikőtök előtt le van fektetve az út és az ajtó, a tű foka, amin csak te férsz át.” (Jeshua A Szív Útja 4. leckéjében)

Az én vágyam az, hogy az ittlétem alatt Panyola is egy ilyen portál legyen mások számára.
3 éve élek Panyolán. Sok áldást, mély gyógyulást, csodát tapasztaltam meg itt a belső utamon.

Ezt szeretném most megosztani azokkal, akik a videóimat, vlogjaimat nézve rezonanciát éreznek ezzel a vidékkel és velem.

Ha így van, a folyók, a földek és e kis falu megtartó erejében eltöltött napok Számodra is egy portállá válhatnak az utad jelenlegi szakaszában.

Hova vezet e PORTÁL? Ahova Te szeretnéd, hiszen Te teremted a tapasztalásodat:
🌟 egy új verziódba,
🌟 örömbe,
🌟 új élményekbe,
🌟 a természettel való mélyebb kapcsolatba…

Annyi kincsünk van, de megszoktuk a keresést. A keresés kerékvágását, mókuskerekét.
Azt hallom nagyon erőteljesen belül, ezentúl induljunk ki mindig abból, hogy már rendelkezésünkre áll minden eszköz, már beértek a tudatosságunk gyümölcsei.
Itt az ideje a szüretnek és az aratásnak.
Itt az ideje a felismeréseknek és az aha élményeknek.

Sokatokkal régóta ismerjük egymást, de személyesen még nem találkoztunk.
Úgy érzem, hogy ennek is elérkezett az ideje.

Ha mindez együtt rezonál Veled, szeretettel várlak Panyolára!

Alexandra Victoria

INFORMÁCIÓK:
Ár: egyéni egyeztetés alapján.
Vendégház: 8 ezer Ft / fő / éj.
Ha a személyes támogatásomra is igényt tartasz:
90 perc coaching beszélgetés – 25 ezer Ft / alkalom.
Vagy napi flow támogatás (maximum 3 óra / nap), ez coachingot, kötetlen beszélgetést, közös sétát foglal magában – 50 ezer Ft.

Képeket a vendégházról itt találsz.

Érdeklődés:
emailben: info@amesterutja.hu vagy Facebook üzenetben.

A faluban van kisbolt (a vendégháztól 5 perc séta), valamint a közeli kisvárosban, Fehérgyarmaton találhatók boltok, ahol be lehet vásárolni (15 perc autóval, 25 perc busszal).