Így léphetsz A Mester Útjára

Kedves Érdeklődő!

Örülök, hogy megszólított A Mester Útja. 

A Mester Útja jelenleg még nem olyan ismert Magyarországon, mert most inkább A Csodák Tanítása van a középpontban Jeshua csatornázásai közül. Viszont vannak, akik már most eljutnak A Mester Útjához, attól függően, ki mire áll készen. Van egy FB csoportunk is, amihez itt tudsz kapcsolódni.  A FB csoport jelenleg azt a célt szolgálja, hogy ezek az emberek kapcsolódni tudjanak egymással, megoszthassák a gondolataikat, ha szeretnék.

A teljes Mester Útja Ösvényről ezen a honlapon, az ITT KEZDD! aloldalon olvashatsz részletesen. 

Kezdésként, A Szív Szabadsága (Korai Évek) elnevezésű könyvet és A Szív Útját tanulmányozhatod akár párhuzamosan is, attól függően melyik szólít meg.
A Szív Útja 12 leckéjével sorban haladhatsz, itt 1 leckét Jeshua javaslata alapján minimum 1 hónapig ajánlott tanulmányozni, gyakorlatba ültetni, hogy a részeddé váljanak az olvasottak. 
Az 1. leckét ajándékként megkapod írásos formában, ha feliratkozol a hírlevelemre. Tehát a javaslatom az, hogy ezzel kezdd! A leckét a YouTube csatornámon meg is hallgathatod, a zenei aláfestés nélküli verzióban.
A Szív Szabadsága (Korai Évek) fejezeteiből foglalkozhatsz azzal, amelyik megszólít. Az eddig lefordított fejezetek témáit a honlapon megtalálod. A Gyógyulás rendkívül erőteljes fejezetének teljes fordítását és hanganyagát szintén ajándékként olvashatod és hallgathatod a honlapon/Youtube-on.

Youtube csatornámon felolvasott részleteket is találsz, és a személyes tapasztalataimat is megosztom. 

Ezzel a 2 fejezettel neki is kezdhetsz A Mester Útjának, és ha igazán elmélyedsz bennük, az tapasztalatom szerint eltart minimum 1-2 hónapig. Ez alatt az idő alatt bőven beleérezhetsz, hogy tényleg ez-e az utad. 


Ha igen, akkor a továbbiakban EBOOK és MP3 formátumban a következő áron rendelheted meg az anyagokat:

A Szív Útja, Az Átalakulás Útja, A Tudás Útja fordítások ára ebook és hanganyag formában egyaránt 10 000 Ft/lecke.
Ha mindkét formában kéred: 15 000 Ft kedvezményesen.

A Szív Szabadsága (Korai Évek) fordítások ára ebook és hanganyag formában a fejezetek hosszától függően változó: 5 000 Ft – 15 000 Ft. Az árat megtalálod a Korai Évek aloldalon, a konkrét fejezet mellett.
Ha mindkét formában kéred: kedvezményesen az egyik féláron.

Ebook: pdf, epub formátum.
Hanganyag: mp3 formátum. (Ebben az esetben 2 féle verziót is kapsz: a szöveget felolvasva, zene nélkül és meditációs aláfestéssel.)

Számlaigényedet kérlek, jelezd! Fizetés átutalással lehetséges.
A bankadatokat itt találod.
Ha több leckét/fejezetet szeretnél egyszerre, arra is van mód természetesen, kedvezménnyel.


Ha további kérdésed van, email-ben megtalálsz! 
info@amesterutja.hu

Szeretettel, 
Alexandra  Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .