VISZLÁT TÚLSÚLY, TÚLEVÉS, FÜGGŐSÉG – SZIA FOGYÁS, ÖNÁTADÁS!

A túlsúly, a túlevés és a függőségek spirituális megközelítésben – 22 hetes kurzus A Csodák Tanítása alapelveivel, meditációkkal és imákkal.

A 22 hetes kurzus 1. meditációját meghallgathatod itt:
A CSODÁK TANÍTÁSA meditáció és ima földelődéshez

A testsúly, testkép és túlsúly rengeteg ember számára jelent problémát szerte a világon. Az alkohol- és drogfüggőség elfogadott, az ételfüggőség azonban nem igazán. A súlyosnak minősített függőségeknél elfogadott az, hogy spirituális hozzáállás szükséges a változáshoz, hogy a probléma nem megoldható ugyanazon a gondolati szinten, ahol az keletkezett.
A túlsúlyt többnyire csak a viselkedés szintjén próbálják megoldani, diétával és edzéssel. A probléma azonban mélyebben gyökerezik, az elme szintjén. Gondolatok, hiedelmek tartják fent a függőséget, melynek során az étel válik vigasztalóvá, a boldogság forrásává. A túlsúly és a túlevés oka éppen ezért mentális, érzelmi és lelki.

Tudatlanság azt mondani valakinek, hogy:
-Miért nem hagyja abba az evést?
-Miért eszik annyit?
-Miért nem tesz valamit a túlsúlya ellen?
A kényszeres evéssel felhagyni éppen úgy spirituális munka, és spirituális attitűd szükséges hozzá, mint bármilyen függőségen felülemelkedni.

Ez a kurzus 21 leckén keresztül elvezet Téged oda, hogy felismerd, bár a probléma a test szintjén jelenik meg túlsúly formájában, a megoldás nem ezen a szinten található. A test csak az okozat, az ok az elmédben van. Ez maga az univerzum egyik legfőbb törvénye, az Ok és Okozat Törvénye. Az ok mindig a gondolatok szintjéhez tartozik, az okozat pedig az anyagi világban nyilvánul meg.

Ezért is fordul elő sajnos nagyon gyakran, hogy ha valaki fegyelemmel és erőfeszítésekkel, a megfelelő táplálkozás és edzés segítségével le is fogy, nagyon gyakran visszaszedi a leadott kilókat. Hiszen csak a viselkedés szintjéről közelítette meg a problémát, s nem vizsgálta meg a mentális hátterét.

Hiába fogadod meg Újévkor, hogy most igazán megcsinálod és lefogysz, a tudatos elme ereje csak a jéghegy csúcsa, ahogy mondani szokták, csak 10% a tudatalatti erejéhez képest, mely 90%-os erejével láthatatlanul mozgatja életed szálait, eseményeit.

Talán Te is számtalanszor próbáltál már lefogyni, változtatni az étkezési szokásaidon, nekiállni az edzésnek, mégis visszaestél. A sikertelenség pedig aztán bűntudathoz is vezetett, ami még inkább megerősítette a „nem vagyok elég jó” és az „én erre képtelen vagyok” hiedelmét.

A tudatalattiban rögzült hiedelmek megváltozásához egy Felsőbb Erő segítségére van szükségünk. Belátni azt, hogy én egyedül kevés vagyok a megoldáshoz, beengedi életünkbe a Szentlelket, az önátadáson keresztül. Felismerni azt, hogy csodára van szükségünk, megnyitja szívünket és megerősíti hajlandóságunkat.

A kurzus alapelvei egyszerűek, azonban különböznek a hagyományos gondolkozásmódtól.

  1. A test semleges, nem okoz semmit, mert nem az ok szintje, csupán okozat.
  2. A túlsúly oka nem pusztán a helytelen táplálkozás és az edzés hiánya. A túlsúly oka az elmédben van.
  3. A túlsúly oka a félelem, mely az elmédnek egy olyan része, ahol a szeretet akadályoztatva van.
  4. A tudatalattiban lévő félelem túlevésként, egészségtelen táplálkozásként és/vagy a testedzéssel szembeni ellenállásként jelenik meg. A túlsúly, mint az előbbiek hatása, és mint okozat, csak akkor szűnik meg, ha az elmédben lévő félelem meggyógyul örökre.

A félelmet a Szeretet oszlatja fel, mely maga a Felsőbb Erő, Isten. A nézőpontváltás a félelemből a Szeretetbe pedig maga a csoda. A csodák a legkülönbözőbb formákban nyilvánulhatnak meg, a lényegük azonban a Forrásuk, a Szeretet.

Így hát ez a kurzus valójában nem a testsúlyodról vagy az étellel való kapcsolatodról szól, hanem a Szeretettel és a valódi Éneddel való kapcsolatodról.

A tökéletes Teremtő tökéletes teremtménye vagy, s mikor ezt elfelejted, akkor elfelejtkezel arról is, hogy ki vagy valójában: nem csupán egy test, hanem örökkévaló, végtelen teremtmény. Ahogy elméd újra megnyílik a Szeretetnek, ahogy elméd gyógyul, ez tükröződik testedben, viselkedésedben, étkezési szokásaidban is.

A kurzus a gondolkodásmódod átalakulásán, az Isteni Elme segítségével emlékeztet téged a következőkre:

  1. Benned él a Szeretet, sőt Te magad vagy a Szeretet, mely valódi Éned lényege.
  2. Elfelejtheted tökéletességedet, de nem vagy képes azt semmissé tenni.
  3. Képes vagy újrakapcsolódni tökéletességedhez, ha összezavarodtál vagy elfelejtkeztél róla.

Nem szabad lebecsülni se a Szeretet, se a félelem erejét. Ám ha jelen van csupán egy kis hajlandóság, az Isteni Elme támogat, s megtörténik a gyógyulás. Beismerni, hogy a túlevés kényszer és függőség, s eredménye, a túlsúly spirituális kérdések, megnyitja az utat annak felismeréséhez is, hogy ha Te nem is vagy képes megoldani a problémát, Isten képes rá. Ha képes lettél volna megoldani a problémát, már megtetted volna.

A 22 hetes online kurzus tartalma:
1 hetes felkészülés,
21 lecke 21 imával (pdf),
összesen 5 meditáció (mp3).

Ára: 88 888 Ft.
Megrendelés: info@amesterutja.hu

Ha bármilyen kérdésed van, szívesen válaszolok!
Szeretettel,
Alexandra



2 thoughts on “VISZLÁT TÚLSÚLY, TÚLEVÉS, FÜGGŐSÉG – SZIA FOGYÁS, ÖNÁTADÁS!”

  • Kedves Alexandra!
    Köshönöm neked ezt a csodás utazást! A 22 hetes közös kalandunk számszerűsíthető eredménye -16kg a testsúlyomból. Azt hogy a lelkemről mennyi mázsás kő gördült le, azt számokban nem tudom elmondani, de sokkal könnyebb lett nem csak a lelkem, a testem, de az életem is!
    Hálás szívvel köszönök neked mindent!
    Kati

    • Szia drága Kati,
      Wow, ez csodálatos! Köszönöm a visszajelzést!
      A – 16 kg egy nagyon egészségesnek tekinthető fogyás fitnesses szemüvegen át is. Az ilyesmi persze csak úgy fenntartható, ha belső munka is kíséri, és Te nagyon kitartó és következetes voltál! Gratulálok!

      Szeretettel,
      Alexandra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .