VISZLÁT TÚLSÚLY, TÚLEVÉS, FÜGGŐSÉG – SZIA FOGYÁS, ÖNÁTADÁS!

A túlsúly, a túlevés és a függőségek spirituális megközelítésben – 22 hetes kurzus A Csodák Tanítása alapelveivel, meditációkkal és imákkal.

A 22 hetes kurzus 1. meditációját meghallgathatod itt:
A CSODÁK TANÍTÁSA meditáció és ima földelődéshez

A testsúly, testkép és túlsúly rengeteg ember számára jelent problémát szerte a világon. Az alkohol- és drogfüggőség elfogadott, az ételfüggőség azonban nem igazán. A súlyosnak minősített függőségeknél elfogadott az, hogy spirituális hozzáállás szükséges a változáshoz, hogy a probléma nem megoldható ugyanazon a gondolati szinten, ahol az keletkezett.
A túlsúlyt többnyire csak a viselkedés szintjén próbálják megoldani, diétával és edzéssel. A probléma azonban mélyebben gyökerezik, az elme szintjén. Gondolatok, hiedelmek tartják fent a függőséget, melynek során az étel válik vigasztalóvá, a boldogság forrásává. A túlsúly és a túlevés oka éppen ezért mentális, érzelmi és lelki.

Tudatlanság azt mondani valakinek, hogy:
-Miért nem hagyja abba az evést?
-Miért eszik annyit?
-Miért nem tesz valamit a túlsúlya ellen?
A kényszeres evéssel felhagyni éppen úgy spirituális munka, és spirituális attitűd szükséges hozzá, mint bármilyen függőségen felülemelkedni.

Ez a kurzus 21 leckén keresztül elvezet Téged oda, hogy felismerd, bár a probléma a test szintjén jelenik meg túlsúly formájában, a megoldás nem ezen a szinten található. A test csak az okozat, az ok az elmédben van. Ez maga az univerzum egyik legfőbb törvénye, az Ok és Okozat Törvénye. Az ok mindig a gondolatok szintjéhez tartozik, az okozat pedig az anyagi világban nyilvánul meg.

Ezért is fordul elő sajnos nagyon gyakran, hogy ha valaki fegyelemmel és erőfeszítésekkel, a megfelelő táplálkozás és edzés segítségével le is fogy, nagyon gyakran visszaszedi a leadott kilókat. Hiszen csak a viselkedés szintjéről közelítette meg a problémát, s nem vizsgálta meg a mentális hátterét.

Hiába fogadod meg Újévkor, hogy most igazán megcsinálod és lefogysz, a tudatos elme ereje csak a jéghegy csúcsa, ahogy mondani szokták, csak 10% a tudatalatti erejéhez képest, mely 90%-os erejével láthatatlanul mozgatja életed szálait, eseményeit.

Talán Te is számtalanszor próbáltál már lefogyni, változtatni az étkezési szokásaidon, nekiállni az edzésnek, mégis visszaestél. A sikertelenség pedig aztán bűntudathoz is vezetett, ami még inkább megerősítette a „nem vagyok elég jó” és az „én erre képtelen vagyok” hiedelmét.

A tudatalattiban rögzült hiedelmek megváltozásához egy Felsőbb Erő segítségére van szükségünk. Belátni azt, hogy én egyedül kevés vagyok a megoldáshoz, beengedi életünkbe a Szentlelket, az önátadáson keresztül. Felismerni azt, hogy csodára van szükségünk, megnyitja szívünket és megerősíti hajlandóságunkat.

A kurzus alapelvei egyszerűek, azonban különböznek a hagyományos gondolkozásmódtól.

  1. A test semleges, nem okoz semmit, mert nem az ok szintje, csupán okozat.
  2. A túlsúly oka nem pusztán a helytelen táplálkozás és az edzés hiánya. A túlsúly oka az elmédben van.
  3. A túlsúly oka a félelem, mely az elmédnek egy olyan része, ahol a szeretet akadályoztatva van.
  4. A tudatalattiban lévő félelem túlevésként, egészségtelen táplálkozásként és/vagy a testedzéssel szembeni ellenállásként jelenik meg. A túlsúly, mint az előbbiek hatása, és mint okozat, csak akkor szűnik meg, ha az elmédben lévő félelem meggyógyul örökre.

A félelmet a Szeretet oszlatja fel, mely maga a Felsőbb Erő, Isten. A nézőpontváltás a félelemből a Szeretetbe pedig maga a csoda. A csodák a legkülönbözőbb formákban nyilvánulhatnak meg, a lényegük azonban a Forrásuk, a Szeretet.

Így hát ez a kurzus valójában nem a testsúlyodról vagy az étellel való kapcsolatodról szól, hanem a Szeretettel és a valódi Éneddel való kapcsolatodról.

A tökéletes Teremtő tökéletes teremtménye vagy, s mikor ezt elfelejted, akkor elfelejtkezel arról is, hogy ki vagy valójában: nem csupán egy test, hanem örökkévaló, végtelen teremtmény. Ahogy elméd újra megnyílik a Szeretetnek, ahogy elméd gyógyul, ez tükröződik testedben, viselkedésedben, étkezési szokásaidban is.

A kurzus a gondolkodásmódod átalakulásán, az Isteni Elme segítségével emlékeztet téged a következőkre:

  1. Benned él a Szeretet, sőt Te magad vagy a Szeretet, mely valódi Éned lényege.
  2. Elfelejtheted tökéletességedet, de nem vagy képes azt semmissé tenni.
  3. Képes vagy újrakapcsolódni tökéletességedhez, ha összezavarodtál vagy elfelejtkeztél róla.

Nem szabad lebecsülni se a Szeretet, se a félelem erejét. Ám ha jelen van csupán egy kis hajlandóság, az Isteni Elme támogat, s megtörténik a gyógyulás. Beismerni, hogy a túlevés kényszer és függőség, s eredménye, a túlsúly spirituális kérdések, megnyitja az utat annak felismeréséhez is, hogy ha Te nem is vagy képes megoldani a problémát, Isten képes rá. Ha képes lettél volna megoldani a problémát, már megtetted volna.

A 22 hetes online kurzus tartalma:
1 hetes felkészülés,
21 lecke 21 imával (pdf),
összesen 5 meditáció (mp3).

Ára: 22 ezer Ft.
Megrendelés: info@amesterutja.hu

Ha bármilyen kérdésed van, szívesen válaszolok!
Szeretettel,
AlexandraVélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .