GYÓGYULÁS Mesterkurzus

“Magamtól semmit nem teszek, mindent a Forrás cselekszik meg rajtam keresztül.”

“Bocsáss meg hetvenhétszer, amíg a megbocsátás teljessé nem válik Benned!”


2021 novemberében elindult a 77 napos Gyógyulás Jézussal alkímia folyamat, A Mester Útja Korai Évek kötetének Gyógyulás fejezete alapján.
77 napon át minden nap 1 idézetet osztottam meg a FB oldalon, majd élő közvetítések keretében videó formájában beszélgettünk a fejezet aktuális témáiról.
Az élő közvetítések számos videóját meghallgathatod a YouTube csatornámon.

Az előadássorozat utolsó 6 videóját egy zárt FB csoportban hallgathatod meg.
Témák
:
– EMLÉKEZÉS, FELEJTÉS, MEGBOCSÁTÁS.
– IMA A SZENT KAPCSOLATOKÉRT.
– ÚJ KEZDET: A kinőtt árnyak pókhálói elengedődnek, és Te megnyílsz egy új kezdetnek. A szent kapcsolatot kiterjesztheted akkor is, amikor még Te magad is a gyógyulás folyamatában vagy.
– MEGÉRDEMLED A LEGJOBBAT, AMIT ÖNMAGADNAK ADHATSZ, ezért légy türelmes magaddal! Az idő építő használatáról: Mindig fordulj a Szentlélekhez útmutatásért, és ennek megfelelően strukturáld vagy ne strukturáld az időt! Bizonyos szavak egy olyan energiával rezonálnak Benned, amik mozgásba lendítik a dolgokat.
– A JELENLÉTED ÁLDÁS. Minden, ami a tapasztalásodban és a drámádban kibontakozik, tökéletes, mert semmi sem történik véletlenül. Az ítélkezés és a Szeretet nem lehet jelen ugyanabban a pillanatban. Bízz az intuíciódban azzal az úttal kapcsolatban, amit úgy érzed,követned kell!
– A FÉNYED TÖKÉLETESSÉGÉNEK EREJE MINDEN ILLÚZIÓT MEGGYÓGYÍT BENNED! A Szent Pillanatnak dőlj be, ne az ego hitegetésének és téves érzékeléseinek! Légy a Szeretet jelenléte most, és a jövő könnyedén gondoskodik majd magáról!

A fejezetet megkapod ebook és hangoskönyv formájában is.

Ára: 34 555 Ft.

Megrendelés: info@amesterutja.hu

Szeretettel,
Alexandra


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .