A SZÍV HÚRJAIN – Szeretetteljes Kommunikáció Mesterkurzus

TE IS SZERETNÉD, HOGY A KOMMUNIKÁCIÓD MÉLYEBB KIELÉGÜLÉST HOZZON A SZÍVED SZÁMÁRA?

„A saját kommunikációd szinte varázslatos módon, erőlködés nélkül elkezd majd javulni, elkezd majd egy mélyebb helyről áramlani, és ezért sokkal nagyobb kielégülést fog hozni a saját szíved számára.”

„Egy nagyszerűbb mélység, egy nagyszerűbb tágulás, egy nagyszerűbb erő … egy nagyszerűbb kapcsolódás…”

Ez Jézus/Jeshua ígérete A kommunikáció mesterévé válni című fejezettel kapcsolatban, ami A Mester Útja A Szív Szabadsága (Korai Évek) kötetében található, és A Szív Húrjain Mesterkurzus része.

„A bölcs tanár a tanítvány nyelvét beszéli. Ezért a szavak szükségesek ebben a dimenzióban ahhoz, hogy önmagukon túlra mutassanak azokra a szimbólumokra, amiket képviselnek, és még az eszméken túlra is, arra a felismerésre, ami a Szeretet jelenlétének közvetlen megtapasztalása.” (Jézus/Jeshua – A kommunikáció mesterévé válni)

„Egy olyan világban lakozol-e, ahol a szavak nem szükségesek? Egy olyan dimenzióban lakozol-e, ahol nem szükséges törekedni arra, hogy az egyik elme egy másikkal kommunikáljon? Egy olyan világban élsz-e, amiben egyértelmű, hogy az elmék között nincsen elkülönülés? Természetesen nem. Ezért, ha szeretnél velem lélegezni, ha igazán arra vágysz, hogy Isten Szeretetét kiáraszd, és átalakítsd az árnyakat, az illúziókat, az akadályokat a Szeretet jelenléte előtt, értsd meg, hogy arra kérlek, hogy felelősséget vállalj azért, amit választásod szerint kommunikálsz, és azért, hogy választásod szerint hogyan teszed ezt.” (Jézus/Jeshua – A kommunikáció mesterévé válni)

Ez a Mesterkurzus A kommunikáció mesterévé válni című Korai Évek-fejezeten alapul.
Egy zárt FB csoportban találhatók a fejezettel kapcsolatos beszélgetések, videók, imák, gyakorlatok.
Jelenleg a Mesterkurzus több, mint 12 órányi videót tartalmaz.
Ha megrendeled a Mesterkurzust, ezután bármikor bővítem majd a Mesterkurzust, videóval vagy további anyagokkal, Te már ajándékként megkapod az új anyagokat!
A fejezetet megkapod ebook és audiobook formában is.

A MESTERKURZUS MANTRÁI:
TISZTASÁG – ÁTTÖRÉS – FELLÉLEGZÉS. MINDEN SZÍNED GYÖNYÖRŰ!
A Mesterkurzus alatt Hozzád is megérkezik majd a saját mantrád, ami támogatni fog az alkímia folyamatodban.

Az élő közvetítések (videók) témái:
– A bennünk lévő maszkulin és feminin energiák együttműködnek vagy egymás ellen dolgoznak?
Konkrétan hogyan tudod ezeket az energiákat jelenleg a harmónia irányába mozdítani önmagadban?
– A Fény vezérfonalai.
– A szeretetteljes kommunikációt blokkoló sebek:
Láthatatlanság seb
Elhagyatottság seb
Maszkulin sebek
Női sebek
Anyasebek
Testvér(iség)sebek
Boszorkányseb
– Teremts Szívből! Kommunikálj Szívből!
– Szükségből vagy vágyból teremtesz? Hogyan tudod felismerni, hogyan lehet változtatni? Két gyakorlat ehhez.
– Hogyan hozhat a kommunikációd mélyebb kielégülést a szíved számára?
– Integritás – Ígéretek – Elköteleződés. Mi rombolja az önbizalmadat?
– Mitől lendülsz mozgásba? Aktiváció – Izgatottság – Döntés.
– Az ígéret szép szó, ha megtartják, úgy jó!
– Képes vagy csikicsuki helyett nyitva maradni?
– A saját döntésed, az ártatlan játék és az aspektusaid tiszteletének ereje.



Egy erőteljes imát is kapsz, hogy a szándékod megerősítésével egy 21 napos, kötődéseket elvágó folyamatba léphess.

A Mester Útja fejezet témái:
– A Szeretetet tükröző kommunikáció célja és jelentősége.
– A vágy és szándék fontossága.
– A fegyelem újraértelmezése.
– Egy reggeli és rendszeres ima a kommunikáció Istenire való hangolásához.
– Az őszinte kommunikáció esszenciája.
– Mit jelent istenien önzővé válni?
– Az ártatlan játékosság szerepe a gyakorlásban.
– 2 ide vonatkozó mondat értelmezése A Csodák Tanításából.

“A kommunikáció egy egyszerű kifejezés. Egyszerűen azt jelenti, hogy megteremted azt a tapasztalást, amiben két elme egyesülni tud egymással oly módon, hogy egy eszme, egy rezgés mind a két elmét képes felvilágosítani, miközben mind a két elme egyformán értékesnek tartja ezt. Mert amikor a kommunikáció sikeres, az elme meghaladásra kerül, a szív megnyílik, és létrejön egy kapcsolódás a Lélek szintjén, az Elme legmélyén, ami messze meghalad bármit, amit a szavak kifejezhetnek, vagy akár szimbolizálhatnak. Szóval a kommunikáció célja mindig ugyanaz – összekapcsolni két elmét az egyesülésnek egy olyan mélységében, amikor az elkülönülés meghaladásra kerül, és megtörténik az emlékezés Isten Szeretetére, mint egyetlen valóságra. A kommunikáció: az egyesülés megalapozása.”

„A Szív az, ami mindent átölel, mindent érez, és ez által mindent meghalad.” 💖🙏


MEGRENDELÉS
Ha megszólított ez a fejezet, önmagában is megrendelheted, a Mesterkurzus nélkül. Ára: 10 000 Ft.
A Mesterkurzus ára: 88 ezer Ft.
Megrendelés: info@amesterutja.hu

Szeretettel várlak a Mesterkurzus résztvevői közé,
Alexandra Victoria


ÉLMÉNYBESZÁMOLÓK A SZÍV HÚRJAIN MESTERKURZUSRÓL

Gabi:
Kedves Alexandra!
Izgatott várakozással kezdtem bele a Mesterkurzusba. Azt éreztem, hogy ideje van a változásnak az életemben, és reméltem, hogy ez mélyreható lesz. A folyamat már az első napokban elindult, a kommunikáció fogalmának átértékelődésével: a kommunikáció sokkal több, mint a kimondott szavaink. Ahogy haladtunk a napi idézetek olvasásával, magunkba integrálásával, folyamatosan tágult, mélyült a kommunikációról alkotott korábbi elképzelés: Megnyílás, megnyilvánulás, energiaáramlás, melyben egyszerre vagyunk a jel fogadói, adói és ennél jóval több: mi magunk vagyunk a jelek. A szeretetteljes kommunikáció kulcsa a jelenlét és fókuszáltság. Ha valóban jelen tudunk lenni, érzékelhetjük, és éljük a szeretetet. Ebben a csodálatos folyamatban vitt egyre mélyebbre a Mesterkurzus 4 hete. A naponkénti jelenlét és a hétvégi videók sok új aspektust, aktualitást tettek a folyamathoz, és segítették a további mélyülést. Jó volt, hogy folyamatosan lehetőség volt a kérdések, élmények megosztására, megbeszélésére, ezáltal kis közösséggé alakultunk a négy hét alatt. Úgy érzem, hogy a várva várt megújulás elkezdődött.

Ági:
Kedves Alexandra!
Nagyon örülök, hogy belevágtam a szeretetteljes kommunikáció mesterévé válni kurzusba. Számomra sokat jelentett a napi kapcsolódás, hogy támogatni, erősíteni tudtuk egymást ezen az úton és ezáltal nap mint nap Jézus szavai szóltak hozzám.
Külön köszönet azért, hogy nem csak beszéltél az egyenrangú kapcsolódásról, hanem azt meg is mutattad.

Mónika:
Drága Alexandra!
Amit érzek, az a hála! Köszönet a munkádért! Csak olvasom, hallgatom és megint hallgatom… és nem tudok betelni. Hálásan köszönöm Istennek ezt a hatalmas kegyelmet és áldást! Imáim meghallgatást nyertek. Itt az idő az elmém, a lényem teljes kiürítésének, hogy helyet adjon annak a szeretetnek, fénynek, csodának, aki vagyok, akik vagyunk. Ez volt és ez minden vágyam… és most rám talált, rátaláltam, Jézus… az örök Tanító, Mester, Szeretet, Fénye a Fénynek…akik mi is vagyunk. Annyi kérdésem van… Tudom, idővel mindent tudni fogok.
Tegnap este a Gyógyulás 1. részt hallgattam. Micsoda erőteljes energiák törtek fel bennem, lángolt a testem a forróságtól! Mekkora kegyelem! Köszönöm a sok anyagot, amit elérhetővé tettél számunkra. Azt sem tudom, melyiket hallgassam.
Légy áldott!




Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .