Tízmilliószoros napok

TIÉD A DÖNTÉS HATALMA!
NE VÁRJ KÜLÖNLEGES IDŐSZAKOKRA, A TEREMTŐ ERŐD MINDEN PILLANATBAN ERŐTELJES!
Valóban ebben az évente négyszer elérkező napban rejlik az erő, vagy Te ruházod fel erővel? Valóban szolgál Téged ez a nézőpont a felébredés és gyógyulás folyamatában?
A várakozás energiájával nem használod az időt építő módon! Minden pillanatban Tiéd a választás szabadsága, de ha nem kérdőjelezed meg azt, hogy a bolygóállások és különleges időszakok valóban Téged meghaladó erővel bírnak-e, akkor mindig várni fogsz valamire.
Miért nem döntöd el inkább, hogy minden napod a háláról, együttérzésről és a Szív vágyával való kapcsolódásról fog szólni?
Te mit gondolsz erről a spirituális körökben elterjedt hiedelemről?


ELPAZAROLT TÍZMILLIÓSZOROS NAP?
MI VAN, HA LEHANGOLT, BOSSZÚS VAGY SZOMORÚ VOLTÁL EZEN A NAPON?

Ha a legfőbb érték Számodra is a felébredés melletti elkötelezettséged, lehetséges, hogy pont a tízmilliószoros napon jelentek meg a tudatosságodban gyógyulásra és alkímiára váró jelenetek, érzések és gondolatok.
Ha nem ítéled el ezeket a dolgokat, ha nyitottsággal fordulsz feléjük, valamiféle varázslatos, inverz módon talán így töltötted a lehető leghasznosabban a tízmilliószoros napot. Pontosan úgy, ahogy minden más napodat is töltöd. Az alkímia képességénél, a transzformáció megengedésénél nincs erőteljesebb folyamat.

Őszintén szólva, ami engem illet, ez az 1. tízmilliószoros nap, aminek a tudatában vagyok, és az évtizedes tudatos felébredési folyamatom egyáltalán nem látta a kárát ennek. Úgy érzem, most is csak azért került a fókuszom rá, hogy ezt a nézőpontot bedobjam a közösbe.

Hát nem megkönnyebbülés az, hogy a tudatos teremtés minden nap, minden pillanatban és minden lélekzettel új világokat hoz létre, ha úgy döntünk?

Remélem, fel sem tűnt Neked, hogy tízmilliószoros nap van, mert minden egyes napodat ugyanúgy a Szeretet tanítványaként töltöd, nemcsak ezt a 4 napot évente.
És kívánom, hogy ha túlságosan nagy hangsúlyt helyeztél a tízmilliószoros napokra, akkor mostantól hajlandó leszel megkérdőjelezni, miért is értékesebb ez az évi 4 nap, mint az év többi 361 napja!

Szeretettel,
Alexandra





Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .