Jézus (Jeshua) csatornázott, magyarra fordított tanításai

A fordítóról

A nevem Kozma Alexandra.

Isteni Lényként magamhoz ölelem az emberi tapasztalást, és vállalom a felelősséget azért, hogy mindezt én választottam. Annak felismerése és megtapasztalása, hogy Isteni Lény vagyok, Krisztus, mely valódi Lényegünk, és emberként közös bennünk, fokozatosan mélyül bennem annak a gyógyulási folyamatnak az eredményeként, amiben még a test-elme is kifényesedik, s Krisztus megnyilvánításának eszközévé válik.

Jézus, Mária és Mária Magdolna a belső vezetőim, tanítóim, barátaim ebben a folyamatban. Ők saját Krisztusi Énem különböző aspektusait szimbolizálják számomra.

Jelenleg is ez a folyamat zajlik bennem, ám nagyon rövid idő alatt, csupán néhány év alatt, hatalmas tudati ugrások történtek bennem, s ezt tükrözi minden az életemben. A fókuszom a körülményekről és a formáról a megbocsátás szándékára helyeződött át, és a legfontosabb mindig az a kérdés számomra: Mire való az adott dolog? A Legfőbb Jót, azaz az Egy Elme felébredését szolgálja-e, vagy az elkülönült identitás, az illúziók megerősítését?

A megbocsátás és az ima szövi át a mindennapjaim, és a vágyam az, hogy Isten Jóvátételi Tervét szolgálja minden gondolatom, cselekedetem, tevékenységem. Folyamatosan tapasztalom, hogy csakis Isten Akarata hoz boldogságot, és ezért azok az inspirációk, melyek felbugyognak bennem vágyakként, ezt a Tervet szolgálják, s én bátran, hittel követhetem a bennem megjelenő késztetéseket.

A Csodák Tanítása, mely szintén egy Jézustól csatornázott könyv, 2012-ben érkezett a tapasztalásomba, először 2013-ban végeztem el a leckéket. 2014-ben felvettem a kapcsolatot David Hoffmeister spirituális tanítóval és közösségével, a Living Miracles-szel. Még ebben az évben meghívásomra David Hoffmeister és a Béke Hírvivői közül néhányan Budapestre látogattak. 2015-ben a Living Miracles ösztöndíjának és adományoknak köszönhetően részt vettem egy 7 hetes mallorcai elvonuláson, majd onnan továbbutazva még 1 hónapot töltöttem Malaga mellett a Közösséggel. Az elvonulásokon való részvételnek és a Közösséggel való kapcsolatnak köszönhetően olyan tapasztalatokkal gazdagodtam, melyek által megtanultam azt, hogyan lehet a gyakorlatban alkalmazni a Csodakurzus tanításait, az életünk minden területén. Tiszta, egyszerű, kompromisszummentes alapelveiket azóta is alkalmazom. Mindezt Istennek való szolgálatomként továbbadni, megosztani és kiterjeszteni vágyom azóta is.

Fix alkalmazotti multicéges állásomat 2014 márciusában hagytam ott, s azóta, különösen 2015-ben és 2016-ban sokat utaztam Európában, és együtt éltem azokkal a barátokkal, akiket a közösségen keresztül ismertem meg. Spanyolországban, Hollandiában, Svédországban és Magyarországon is több helyen éltem, néhány havonta költöztem, követve a Lélek Útmutatását. Ily módon mélyült a bizalom bennem, hogy valóban az Isteni Gondviselésre hagyatkozhatok, hiszen mindent megkapok, amire valóban szükségem van.

2015 augusztusában pedig beérkezett életembe A Szív Útja, ami A Mester Útjának első könyve. Azóta fordítom ezeket a csodás tanításokat, és kapcsolódom azokkal, akiket szintén inspirálnak ezek az anyagok.

.

Hiszem, hogy mind egyenlő szerepet töltünk be a Teremtésben és a Jóvátételben, s mindig létezik az a tökéletes megnyilvánulási mód, legyen szó könyvről, zenéről, filmről, emberről vagy bármi másról, ami pontosan azt tudja adni, amire éppen akkor szükségünk van. Ily módon a formák világa nem céllá, hanem a megbocsátás eszközévé válik. Ezért hát, ha megmozdul Benned valami, akkor lépj velem kapcsolatba! 🙂

info@amesterutja.hu

Szeretettel,
Szandi