Alexandra

KOZMA ALEXANDRA VICTORIA 🌈 Ki vagyok én most?

🌟Kreativitás 🌟 önmagunkkal való őszinteség 🌟 a Szívünk hangjának követése, akkor is ha nagy bátorságot igényel.
Ezek a legjelentőségteljesebb értékek számomra jelenleg, amelyek által lélekzetről lélekzetre, napról napra egyre mélyrehatóbb és élvezetesebb a Lélekesszenciám megtestesítése emberként és nőként is.

🌟Táplál a természet, a szépség és a felébredés útján megélt tapasztalataim megosztása.
Ezek töltik ki a mindennapjaimat, és ezekkel kapcsolatos inspirációimat osztom meg az online kurzusaimon, a YouTube csatornámon is.

🌟2015-től 7 éven át fordítottam Jézus csatornázott tanításait angolról magyarra. A Mester Útja 4 könyve elérhető már, és több mint 4 évnyi belső munkához ad támogatást. Ezek a misztikus tanítások helyreigazítják az elmét, meggyógyítják a szívet és felébresztik a lelket.

🌈Szivárványtudat egyéni mentorprogramom formájában is támogatom a hozzám fordulókat, akik hosszabb távú elköteleződéssel szeretnének személyre szabott lendületet kapni a belső folyamataikhoz és a gyakorlati lépéseikhez.

🌟Ha úgy érzed, együtt rezonálsz a lényemmel, üzenetben megtalálsz.
🌈Hozd Magaddal minden színedet!

Szeretettel 💖
Alexandra Victoria
(2023. február 12.)


Ez a korábbi bemutatkozásom, bővebb információkkal és részletekkel a fényutamról:
Köszöntelek! A nevem Alexandra.

Isteni Lényként magamhoz ölelem az emberi tapasztalást, és vállalom a felelősséget azért, hogy mindezt én választottam. A Krisztusi Esszencia, mely valódi Lényegünk, és emberként közös bennünk, fokozatosan tudatosul bennem annak a gyógyulási folyamatnak az eredményeként, amiben még a test-elme is kifényesedik, s a Transzcendens megnyilvánításának eszközévé válik.

Jelenleg is ez a folyamat zajlik bennem, ám nagyon rövid idő alatt, csupán néhány év alatt, hatalmas tudati ugrások történtek bennem, s ezt tükrözi minden az életemben. A fókuszom a világi körülményekről és a formáról a az Igazságra való emlékezés szándékára helyeződött át, és a legfontosabb mindig az a kérdés számomra: Mire való az adott dolog? A Legfőbb Jót, azaz az Egy Tudat felébredését szolgálja-e, vagy az elkülönült identitás, az illúziók megerősítését?

Ez a látásmód hatja át a mindennapjaimat, és a vágyam az, hogy a Transzcendens Igazságot emberként is képes legyek megélni. Folyamatosan tapasztalom, hogy csakis az Igazságra való ráhangolódás hoz megelégedettséget, és ezért azok az inspirációk, melyek felbugyognak bennem vágyakként, ezt támogatják, s én bátran, hittel követhetem a bennem megjelenő késztetéseket.

A Csodák Tanítása, mely szintén egy Jézustól/Jeshuától csatornázott könyv, 2012-ben érkezett a tapasztalásomba, először 2013-ban végeztem el a leckéket. 2014-ben felvettem a kapcsolatot David Hoffmeister spirituális tanítóval és közösségével, a Living Miracles-szel. Még ebben az évben meghívásomra David Hoffmeister és a Béke Hírvivői közül néhányan Budapestre látogattak. 2015-ben a Living Miracles ösztöndíjának és adományoknak köszönhetően részt vettem egy 7 hetes mallorcai elvonuláson, majd onnan továbbutazva még 1 hónapot töltöttem Malaga mellett a Közösséggel. Az elvonulásokon való részvételnek és a Közösséggel való kapcsolatnak köszönhetően olyan tapasztalatokkal gazdagodtam, melyek által megtanultam azt, hogyan lehet a gyakorlatban alkalmazni a Csodakurzus tanításait, az életünk minden területén. Tiszta, egyszerű, kompromisszummentes alapelveiket azóta is alkalmazom. 

Fix alkalmazotti multicéges állásomat 2014 márciusában hagytam ott, s azóta, különösen 2015-ben és 2016-ban sokat utaztam Európában, és együtt éltem azokkal a barátokkal, akiket a közösségen keresztül ismertem meg. Spanyolországban, Hollandiában, Svédországban és Magyarországon is több helyen éltem, néhány havonta költöztem, követve a belső késztetéseket. Ily módon mélyült a bizalom bennem, hogy valóban az Isteni Gondviselésre hagyatkozhatok, hiszen mindent megkapok, amire valóban szükségem van.

2015 augusztusában pedig beérkezett életembe A Szív Útja, ami A Mester Útjának első könyve. Azóta fordítom e Lelket tápláló tanításokat, és kapcsolódom azokkal, akikkel támogatni tudjuk egymást a rendkívül egyénre szabott utunkon.

Hiszem, hogy mind fontos szerepet töltünk be a Teremtésben és a Jóvátételben, s mindig létezik az a tökéletes megnyilvánulási mód, legyen szó könyvről, zenéről, filmről, emberről vagy bármi másról, ami pontosan azt tudja adni, amire éppen akkor szükségünk van. Ily módon a formák világa nem céllá, hanem a mindent átható átalakulás eszközévé válik. Ezért hát, ha megmozdul Benned valami, akkor lépj velem kapcsolatba!

info@amesterutja.hu

Szeretettel,
Alexandra

..

Tudásanyagok

Ha bármelyik megszólít a címe alapján, érdeklődhetsz nálam a részletekről emailben. 

Előző honlapom 2013-2017 között működött. Ebben az időszakban számos mélyreható, támogató anyagot készítettem online kurzusok, meditációs kurzusok, vezetett meditációk formájában. Ezek most is elérhetőek.

Könyvem (pdf, epub):

Hogyan találtam vissza Önmagamhoz: Spirituális utam és belső gyógyulásom története naplómmal és visszatekintésekkel (2010-2015). A Csodák Tanítása inspiráló hatásáról, a spirituális közösségben eltöltött időről. 250 oldal.

Lefordított könyvek A Csodák Tanításával kapcsolatban (pdf):

David Hoffmeister: A Cél az egyetlen választás – 41 oldal.
David Hoffmeister: A Válasz – idézetek kontemplációhoz, 53 oldal.
David Hoffmeister: Filmkalauz a megvilágosodáshoz – 123 oldal.

Online kurzusok:

Készen állok, változni akarok!: 4 hetes kurzus, 14 részes. Minden rész gyakorlatokat is tartalmaz. 2 naponta ajánlott továbbhaladni vele.
Békében a testtel: A test, mint az önismeret és önszeretet eszköze, 8 hetes kurzus, 8 részes. Minden rész gyakorlatokat, inspiráló film- és zenetippet és könyvajánlót is tartalmaz. Hetente ajánlott továbbhaladni vele. 

Meditációs kurzusok:

A bizalom és csodák útját járom: 4 hetes A Csodák Tanítása által inspirált kurzus, 14 részes. Minden rész tartalmaz egy kb 10 perces meditációt. 2 naponta ajánlott továbbhaladni vele.
Nem látok hibát: Megbocsátás és elengedés, 8 hetes A Csodák Tanítása által inspirált kurzus, 8 részes. Hetente ajánlott továbbhaladni vele. Minden rész tartalmaz egy 10-20 perces meditációt. 
Pénz beszél: félelemből a Gondviselésbe, 16 hetes részben A Csodák Tanítása által inspirált kurzus, 16 részes. Hetente ajánlott továbbhaladni vele. Összesen 4 (havonta új) kb. 20 perces meditációt tartalmaz, mely segíti az elmélyülést. 
Viszlát túlsúly, túlevés; szia fogyás, önátadás: 22 hetes A Csodák Tanítása által inspirált kurzus, 22 részes. Hetente ajánlott továbbhaladni vele. Összesen 5 (havonta új) kb. 20 perces meditációt tartalmaz, mely segíti az elmélyülést. 

Vezetett meditációk:

Archetípusok: A 12 archetípusból 6-hoz készült 30-35 perces meditáció – Harcos, Szerető, Közvetítő/Belső gyermek, Anya, Pap/Papnő, Szabadító. 
Változtass Belső Bölcsességed segítségével: 35 perces meditáció. 
Az Vagy, amit mindig is kerestél: 35 perces meditáció.
Biztonságban vagyok: 25 perces meditáció. 

Érdeklődés:
info@amesterutja.hu

.