ŐSZINTE VÁGY VOLT A SZÍVEMBEN, BELSŐ ELLENTMONDÁSOKKAL – AZ UNIVERZUM SEGÍTETT!

Édes Szív,

Örülök, hogy itt vagy!

Szeretnék megosztani Veled egy felismerést, ami az elmúlt hetekben még mélyebbre hatolt bennem.

🐾A tudatos teremtés a Szívből érkező tiszta vágyakkal lehetséges.

Oly sokszor hallunk erről a felébredés ösvényén.

🐾De mi van akkor, ha valamire őszintén vágysz, mégis úgy tűnik, hogy képtelen vagy meglelni a kiutat a belső ellentmondások útvesztőjéből?

Azokból a vágyaddal szembemenő érzésekből, gondolatokból, hiedelmekből és energiákból, amelyek mindegy, milyen körülményekből kifolyóan, de ott vannak Benned… bárhogy is próbálod a Szeretetet választani.

🐾Arra szeretnélek emlékeztetni, hogy bízz a vágy erejében és a tökéletes időzítésben!

És inspiráló példaként itt egy történet az életemből:

🐾Oly régóta vágytam kutyusra, de nem tudtam mit kezdeni azokkal a vágyammal ellentétes gondolatokkal, nézőpontokkal, amelyek nem tágítottak.

Úgy éreztem, hogy nem tudom vállalni egy kutyusról való gondoskodást a jelenlegi életmódommal, ha nem tudom, meddig fogok maradni egy helyen. És én például, mivel részben falun nőttem fel, azt se igazán tudtam elképzelni, hogy egy lakásban kutyát tartsak.

Szóval most itt volt a tökéletes lehetőség Panyolán, ahol hatalmas kert van, mégse tudtam meglépni, hogy utánamenjek, és én idehozzak egy kutyust.

Hiszen ha egyszer csak a Lélek szele máshova fúj, ahogy az elmúlt években számtalanszor történt, akkor el kellene hagynom. Ez pedig olyan életek szívfájdalmára emlékeztet, amikor nem tudtam megfelelően gondoskodni a gyermekeimről. Képtelen voltam ezt újra megtenni. Önzőnek éreztem ezt a vágyat.

Hiába vágytam rá, mindezek miatt nem tudtam mozdulni, nem tudtam konkrét lépéseket tenni a vágyam felé.

🐾AZ UNIVERZUMNAK SZÓ SZERINT IDE KELLETT SZÁLLÍTANIA A KUTYUST AZ UDVARUNKBA!

🐾A kutyus utáni vágyam megvalósulását valamiért csak ilyen módon tudtam megengedni.

Befogadással. Anélkül, hogy én tenném meg a lépéseket, én mennék utána, és én kezdeményezném a konkrét lépéseket.

🐾És most annyi örömöt lelek a Topival töltött időben (igen, így neveztük el… tipitopi… annyi kedvesség van ebben a névben), pedig most sem tudom, meddig fogok itt maradni Panyolán. Most sem tudom, mi lesz Topival, amikor a Lélek szele máshova terel majd.

Csak hálás vagyok a jelen ajándékáért. Ez a drága kutyus tanít, nyitja a szívem, és elmélyíti bennem a bizalmat a Szív vágyaival kapcsolatban.

🐾Ez a konkrét példa ráébresztett arra, hogy nem kell minden belső ellentmondást nekem kibogoznom.

A folyamatos belső munka a lényem központi részévé vált, ezért egyre gyakrabban, egyszer csak egy új energiakörbe terel az Élet, ahol a korábbi ellentmondások már nem léteznek, mert felülíródtak.

🐾Most is vannak bennem olyan vágyak, amelyekkel kapcsolatban egy időben belső ellentmondásokat is tapasztalok. De a kisrókára emlékeztető Topival megélt csoda biztosít arról, hogy valójában még ez sem probléma a tudatos teremtés szempontjából.

🐾Ismerős ez Számodra?

🐾Él-e a Szívedben olyan vágy, amivel kapcsolatban hasonlókat tapasztalsz?

🐾Talán történt valamilyen váratlan tragédia az életedben vagy egy szeretted életében, és azt hiszed, le kell mondanod a Szíved vágyairól, amelyek az örömről, szabadságról szólnak, hiszen ezzel olyan, mintha nem akarnád figyelembe venni a történteket…

💖Egyszerűen csak hagyd, hogy egyidőben jelen legyenek benned a Szíved vágyai és a feloldhatatlannak tűnő ellentmondások!

Képes vagy megtartani a lényedben a kettősséget, mert aki valójában vagy, mindezen túlmutat.

Teret adhatsz a Lelkedből érkező, a jövődbe hívó, mindenkit szolgáló vágyaknak és a nehéz emberi érzéseknek, gondolatoknak!

🧡A Szeretet olyan módon rendezi el majd a dolgokat, hogy be tudd fogadni a Szíved vágyait.

💛A Szeretet átugorja a Számodra meghaladhatatlannak tűnő belső ellentmondásokat és a körülmények szintjén jelenlévő ellentmondásokat is.

🌈Vágy. Szándék. Megengedés. Önátadás. – A tudatos teremtés kulcsai.

Emlékezz erre a kétségbeesés és a reménytelenség pillanataiban!

Áldás!

Szeretettel,

Alexandra Victoria

🐾PS.: Az új őszi vlog videómat Topi kutyussal megnézheted a YouTube csatornámon.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .