zakkantság, bálványok és Siva ereje (A Csodák Tanítása utalásokkal)

2020 szeptember végén az ország másik végébe költöztem, egy kis faluba, Panyolára. Ez az 3. videóm innen, a Szamos partjáról. Látogass el a YouTube csatornámra további videókért!

Ahhoz, hogy megtanuljuk azt, amit egy szerepből vagy azonosulásból meg kell, egy ideig vaknak „kell” lennünk. Ahogy elkezdesz közeledni annak a szerepnek a határához, az egyre fájdalmasabb kezd el lenni. Végül felébredsz belőle, és megérkezik a tisztánlátás tapasztalása, míg el nem indul a következő szűrőd levételének folyamata.
Számomra az egyik legfontosabb lépés az volt, hogy megtanuljam Sivát másképpen működtetni magamban. Azaz a fájdalomból ne pusztítsak, romboljak, és ne megölni akarjam az adott aspektust és a teremtéseit – tehát ne azonosuljak a szerepből felébredést kísérő dühvel, undorral, taszítással -, hanem az Isteni Énem segítségével átalakítsam.
Így Siva bennünk nem önszabotázsszerű tüneteket produkál, és nem fogod úgy érezni, hogy folyton lerombolod, amit felépítettél.

..



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .