zakkantság, bálványok és Siva ereje (A Csodák Tanítása utalásokkal)

2020 szeptember végén az ország másik végébe költöztem, egy kis faluba, Panyolára. Ez az 3. videóm innen, a Szamos partjáról. Látogass el a YouTube csatornámra további videókért!

Ahhoz, hogy megtanuljuk azt, amit egy szerepből vagy azonosulásból meg kell, egy ideig vaknak “kell” lennünk. Ahogy elkezdesz közeledni annak a szerepnek a határához, az egyre fájdalmasabb kezd el lenni. Végül felébredsz belőle, és megérkezik a tisztánlátás tapasztalása, míg el nem indul a következő szűrőd levételének folyamata.
Számomra az egyik legfontosabb lépés az volt, hogy megtanuljam Sivát másképpen működtetni magamban. Azaz a fájdalomból ne pusztítsak, romboljak, és ne megölni akarjam az adott aspektust és a teremtéseit – tehát ne azonosuljak a szerepből felébredést kísérő dühvel, undorral, taszítással -, hanem az Isteni Énem segítségével átalakítsam.
Így Siva bennünk nem önszabotázsszerű tüneteket produkál, és nem fogod úgy érezni, hogy folyton lerombolod, amit felépítettél.

..Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .