A Szeretet minden dolgot meggyógyít 4 hetes Mesterkurzus

“El fogsz jutni oda, hogy csak a Szeretetet akarod majd, mert semmi más nem elégítheti ki a lelket.”

Ez a 4 hetes Mesterkurzus A Szeretet minden dolgot meggyógyít című Korai Évek-fejezet Kérdés és válasz részén alapul.
2022. április 30. – május 30.
Egy zárt FB csoportban találhatók a fejezettel kapcsolatos beszélgetések, 4 élő közvetítéssel (szombatonként, este 19 órakor) és 1 online csoporttalálkozóval. Az élő videókat utólag is megtekintheted.
A 15 A4 oldal hosszúságú, rendkívül mélyreható fejezetet megkapod ebook és audiobook formában is.

A MESTERKURZUS MANTRÁJA már megérkezett hozzám:
A KÖVETKEZŐ LÉPÉS – HÁLATELT SZÍV – ÚJ DIMENZIÓK.
A Mesterkurzus alatt Hozzád is megérkezik majd a saját mantrád, ami támogatni fog az alkímia folyamatodban.


A fejezet témái:
– Össze lehet-e egyeztetni A Csodák Tanítása és a többi tanítási eszköz terminológiáját?
– Mi értelme ennek a fájdalommal teli illúziónak? Szolgálja ez Istent valamiképpen?
– Mi a személyes béke melletti döntés hatása a bolygóval kapcsolatos problémákra?
– Miért manifesztálódnak a lélek küzdelmei betegségekben és kellemetlen közérzetben?
– Miért fontos, hogy megnyilvánítsd a kreativitásodat, és függetlenedj a világ véleményeitől? (Ezt a kérdés-választ meghallgathatod a YouTube csatornámon itt.)
– Milyen félelem blokkolja a művészi és kreatív önkifejezésedet?
– Mit jelent A Csodák Tanításában az, hogy „az Atya teszi majd meg az utolsó lépést”?
Jeshua szeretetteljesen emlékeztet, hogy a barátod.

“Elismétlem, azon tűnődni, miért van mindez így, és hogy került ide, időpocsékolás. Ezzel csak annyit érsz el, hogy ugyanott gubbasztasz a tudatosságodban. Inkább döntsd el, mit akarsz! Úgy is mondhatnád, hogy a legnagyszerűbb kérdés, amit valaha is feltehetsz önmagad számára, ez:
Mit akarok úgy igazán?
És tudd, hogy tökéletesen rendben van, hogy megéld azt, amit szeretnél. El fogsz jutni oda, hogy csak a Szeretetet akarod majd, mert semmi más nem elégítheti ki a lelket.”

“Krisztus, látod, az az energia, mely a jót, a szentet és a gyönyörűt pusztán Önmaga gyönyörűségéért teremti meg. És te és ebben a teremben még hányan blokkoljátok ennek áramlását, mert azt a gondolatot tartjátok meg magatokban, hogy talán senki se fogja észrevenni. Te észreveheted. És amikor teljesen észreveszed – jól figyelj -, amikor hajlandóvá válsz arra, hogy a jót, a szentet és a gyönyörűt önmagadért teremtsd meg, amikor egyáltalán nem – mi is ez a szó? – érdekel, hogy a bolygón bárki más tud-e róla, akkor rájössz arra a fenséges titokra, hogy a Valóságban nem lehetséges, hogy ez észrevétlen maradjon, mivel minden elme kapcsolatban áll egymással. És amikor írsz, és kiterjeszted a szeretetedet és a szépségedet és ennek minden percét élvezed, akkor lehetetlen, hogy a többi elmére ez ne legyen hatással.”

Az élő videók témáiból:
– 7 csakra * 7 kérdés: Rácsodálkozás a mintákra, melyek a csakrákban lévő blokkokat működtetik. A szeretetteljes fókusszal a Téged már nem szolgáló működési módok elkezdenek alkimizálódni.
– A szégyen lélektana és kreativitással való kapcsolata: Hogyan rejted véka alá a Fényedet a szégyen hatására? Miképpen nehezíti meg az egyedi lélekesszenciádból fakadó önkifejezésedet?
– A benned élő ragadozó és áldozat energiáiról: A megértéssel önmagadhoz tudod ölelni ezeket az energiákat is, hogy a traumák átalakulhassanak Benned, és a lényed esszenciájából fakadó Erő és Ártatlanság megélése könnyedebbé válhasson.
– A valódi Erőről és a valódi Ártatlanságról: milyen asszociációk miatt nem tudod megengedni ezeket a minőségeket önmagadban? 

Olvasd el ezt az írásomat a kreativitásról itt!


ÉLMÉNYBESZÁMOLÓK A SZÍV HÚRJAIN MESTERKURZUSRÓL

Gabi:
Kedves Alexandra!
Izgatott várakozással kezdtem bele a Mesterkurzusba. Azt éreztem, hogy ideje van a változásnak az életemben, és reméltem, hogy ez mélyreható lesz.  A folyamat már az első napokban elindult, a kommunikáció fogalmának átértékelődésével: a kommunikáció sokkal több, mint a kimondott szavaink. Ahogy haladtunk a napi idézetek olvasásával, magunkba integrálásával, folyamatosan tágult, mélyült a kommunikációról alkotott korábbi elképzelés: Megnyílás, megnyilvánulás, energiaáramlás, melyben egyszerre vagyunk a jel fogadói, adói és ennél jóval több: mi magunk vagyunk a jelek. A szeretetteljes kommunikáció kulcsa a jelenlét és fókuszáltság. Ha valóban jelen tudunk lenni, érzékelhetjük, és éljük a szeretetet. Ebben a csodálatos folyamatban vitt egyre mélyebbre a Mesterkurzus 4 hete. A naponkénti jelenlét és a hétvégi videók sok új aspektust, aktualitást tettek a folyamathoz, és segítették a további mélyülést. Jó volt, hogy folyamatosan lehetőség volt a kérdések, élmények megosztására, megbeszélésére, ezáltal kis közösséggé alakultunk a négy hét alatt. Úgy érzem, hogy a várva várt megújulás elkezdődött.

Ági:
Kedves Alexandra!
Nagyon örülök, hogy belevágtam a szeretetteljes kommunikáció mesterévé válni kurzusba. Számomra sokat jelentett a napi kapcsolódás, hogy  támogatni, erősíteni tudtuk egymást ezen az úton és ezáltal nap mint nap Jézus szavai szóltak hozzám.
Külön köszönet azért, hogy nem csak beszéltél az egyenrangú kapcsolódásról, hanem azt meg is mutattad.JELENTKEZÉS ÉS MEGRENDELÉS
Ha megszólított ez a fejezet, önmagában is megrendelheted, a Mesterkurzus nélkül.
Ára: 10 000 Ft.

Jelentkezés a Mesterkurzusra: 34 555 Ft.
info@amesterutja.hu

Kapcsolódj velem ebben a misztikus, átalakító folyamatban, ami belülről kifelé megújulást hoz a lényedbe és az egész életedbe!

Szeretettel,
AlexandraVélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .