A Csodák Tanítása A Mesterré Válás Útjában és személyes tapasztalataim

Már nem lelkesít A Csodák Tanítása. Mi történt? Ez az egó ellenállása bennem?

A Csodák Tanítását 2013-tól 2 és fél évig tanulmányoztam intenzíven. Az előző honlapomon (kozmaalexandra.hu) bejegyzésekben, online kurzusokban, fordításokban fejeződött ki a lelkesedésem a Csodakurzussal kapcsolatban. Ezek mindegyike elérhető, és további információt itt találsz róluk és az utamról: https://amesterutja.hu/a-forditorol/

Aztán A Csodák Tanítása egyik világhírű tanítójával, David Hoffmeisterrel a spirituális közösségében eltöltött idő után hirtelen eltűnt a lelkesedés. Nem értettem, mi történt. Már ott volt számomra a következő lépés, A Mester Útja, ám csak fokozatosan tudtam elengedni a kötődésemet a Csodakurzushoz.

Ha hasonló cipőben jársz, remélem, hogy a tapasztalataim megosztása segít abban, hogy bátran továbblépj. Ha a Te utad is más irányba vezet, ám még dilemmázol, hogy megengedheted-e ezt magadnak, akkor ez a videó Neked készült.

..

Mi A Csodák Tanítása szerepe a spirituális úton? Hogyan illeszkednek hozzá más technikák?

Ebben a videóban egy részletet olvasok fel A Szív Útja 6. leckéjéből.

..

Mit jelent e 2 mondat A Csodák Tanításában? + További tapasztalataim.

„Senkit ne taníts arra, hogy azonos azzal, ami te nem akarsz lenni.”
„A szavak csupán jelképek jelképei. Mondhatni, duplán távol állnak a valóságtól.”

Ebben a videóban egy rövid részletet olvasok fel a Korai Évek kötetének A kommunikáció mesterévé válni című fejezetéből.

.



1 thought on “A Csodák Tanítása A Mesterré Válás Útjában és személyes tapasztalataim”

  • Szomoruan olvasom, hogy már nem lelkesit a csodák tanitása!!Sokunknak, ha csak a töredéke lenne annak, amivel te rendelkezel,minden nap hozsanát zengenénk a Teremtő Istennek.Gondolom, hogy ezt nem komolyan gondoltad!! Ez a Website nem tudom mit jelent, igy nem tudom, hogy mit kell oda beirni,de gondolom azért még a levelem megkapod.Ugy vettem észre, hogy az egyéb hozzászólásomat nem sikerült elolvasnod,azért most itt még egyszer elmondom.Én egy 77 éves emberke vagyok,aki már ugy mond megette a kenyere javát ebben a mostani földi életben.De hálás vagy ok a TEREMTŐNEK,hogy ehhez a lehetőséghez hozzájutottam.Biztos hogy ez nem véletlen,mert ugy különösebben nem kerestem, csak ugy ráakadtam.Vedd te is a JÓ ISTEN különleges ajándékának, hogy ennek közvetitéséban részt vehetsz és ne ad fel a lekesedésedet. Azt is irtam, hogy én szeretnék ezekhez a könyvekhez hozzájutni.Nagyra értékelném, ha erről tájékoztatnál.És szeretnék hozzájárulni a költségekhez amennyire tudok, mert biztos, hogy ez a tevékenység sok költséggel jár..Továbra is mély tisztelettel és szeretettel vagyok irántad és mély hálával a TEREMTŐ ATYA iránt, hogy ezt a csodát megosztotta velem.Ha tudsz egy kis időt szakaitani,nagy örömmel vennéh,ha felhivnál. 06317824519 imél cim.ol19ah44@gmail.com Előre is köszönö,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .