A Csodák Tanítása A Mester Útjában és személyes tapasztalataim

Már nem lelkesít A Csodák Tanítása. Mi történt? Ez az egó ellenállása bennem?

.

A Csodák Tanítását 2013-tól 2 és fél évig tanulmányoztam intenzíven. Az előző honlapomon (kozmaalexandra.hu) bejegyzésekben, online kurzusokban, fordításokban fejeződött ki a lelkesedésem a Csodakurzussal kapcsolatban. Ezek mindegyike elérhető, és további információt itt találsz róluk és az utamról: https://amesterutja.hu/a-forditorol/

Aztán A Csodák Tanítása egyik világhírű tanítójával, David Hoffmeisterrel a spirituális közösségében eltöltött idő után hirtelen eltűnt a lelkesedés. Nem értettem, mi történt. Már ott volt számomra a következő lépés, A Mester Útja, ám csak fokozatosan tudtam elengedni a kötődésemet a Csodakurzushoz.

Ha hasonló cipőben jársz, remélem, hogy a tapasztalataim megosztása segít abban, hogy bátran továbblépj. Ha a Te utad is más irányba vezet, ám még dilemmázol, hogy megengedheted-e ezt magadnak, akkor ez a videó Neked készült.

.

.

. .

Mi A Csodák Tanítása szerepe a spirituális úton? Hogyan illeszkednek hozzá más technikák?

.

Ebben a videóban egy részletet olvasok fel A Szív Útja 6. leckéjéből.

.

.

.

Mit jelent e 2 mondat A Csodák Tanításában? + További tapasztalataim.

.

„Senkit ne taníts arra, hogy azonos azzal, ami te nem akarsz lenni.”
„A szavak csupán jelképek jelképei. Mondhatni, duplán távol állnak a valóságtól.”


Ebben a videóban egy rövid részletet olvasok fel a Korai Évek kötetének A kommunikáció mesterévé válni című fejezetéből.

.

.Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .