Jeshua javaslatai a leckék tanulmányozásához

Jeshua az alábbi konkrét javaslatokat adta e Leckék hangfelvételeinek meghallgatásához vagy az átiratok olvasásához:

1.Válassz ki egy külön jegyzetfüzetet, aminek fedőlapja jelentőségteljes számodra, és egy tollat, amelyet szeretsz; használd őket csak erre a munkára! Tartsd a jegyzetfüzeted egy szent helyen (mondjuk az oltárodon, ha van), ahol élsz!

2.Mindig nyugodj le, relaxálj, és engedd meg, hogy a légzés mélyen és teljesen áramoljon, mielőtt elkezded hallgatni a hangfelvételeket, vagy olvasni az átiratokat!

3.Engedd, hogy a szavak egyszerűen csak megérkezzenek benned, bármiféle arra irányuló erőfeszítés nélkül, hogy megértsd az összes információt egyszerre!

4.Vedd észre, melyik bekezdések kapcsán jelennek meg érzések a lényedben!

5.Készíts jegyzeteket, és azonosítsd a jegyzetfüzetedben azokat a bekezdéseket, melyek megérintik érző természetedet!

6.Később (vagy egy másik napon) másold ki azokat a bekezdéseket a jegyzetfüzetedből, melyek erős érzést keltettek benned! Írd le őket néhányszor egy külön papírlapra, ártatlansággal és játékossággal!

7.Amikor egy kérdést tesznek fel, hasznos szünetet tartani, átgondolni azt, mielőtt továbbmennél.

.
.

.
.

Ezeket a Leckéket azzal a szándékkal adta Jeshua, hogy velük élj, és mélyen magadba fogadd őket, legalább harminc napon át. A valóságban azt tapasztalod majd, hogy mindegyik Lecke folyamatosan tanít, és egyre mélyebbre visz saját spirituális felébredésedben.

Hallgasd meg mindegyik hangfelvételt, vagy olvasd el mindegyik Leckét néhány alkalommal különböző helyeken, különböző napszakokban! Maradj mindegyik Leckével addig, míg teljesnek nem érzed magadban az adott Leckét!

A gyakorlatok elvégzése is nagyon fontos. A gyakorlatok közül sok ugyanaz, amelyet Yeshuának adtak esszénus tanítói 2000 évvel ezelőtt.

Használd e javaslatokat úgy, ahogy jónak látod, de ami a legfontosabb, leld örömöd ebben az anyagban!

.
.
.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .